keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Helppo ja maukas välipala !




Päästiin testaamaan super hyviä Ella´s kitchenin tuotteita. Testattavana oli yrityksen luomu-hedelmäsoseita. Makuja oli kolmea erilaista: mango-päärynä-papaija, mustikka-omena-banaani+vanilia ja viimeisenä muttei vähäisimpänä banaani-kookos. 

Olemme aikaisemminkin syöneet lasten kanssa näitä pussisoseita. Ihan super kätevät. Nämä kulkevat mukana missä vain liikummekin. Kierrekorkin avulla pussin saa takaisin kiinni, jos sosetta jää vielä syömisen jälkeen. Isommat lapset saavat kierrekorkin itse auki, pienempiä pitää hieman auttaa. Pienen kokonsa ansioista näitä voi olla laukussa mukana kaikille kolmelle lapselle. 

Vaikka nämä onkin suunnattu enemmän pienille taaperoille, sopivat ne yhtälailla myös vanhemmille lapsille. Meidän isommat lapset syövät näitä ihan yhtä mielellään kuin pienin. 



Testattaessamme soseita, jokainen sai valita mieleisensä. Sennin lemppari oli mango-päärynä-papaija. Jooan suosikki oli banaani-kookos. Alexsandran lemppari oli mustikka-omena-banaani+vanilia, hän tykkää eniten tutuimmista mauista. 

Jokainen sai maistaa muitakin makuja, mutta heidän itsensä valitsemat tuotteet olivat ehdottomasti heidän suosikkejaan. Aiomme ostaa näitä jatkossakin lisää ! Ps. Äidit ja isätkin voivat syödä näitä, hihi !




Plussaa:
- 120g pieni, muttei liian pieni pakkaus. 
- Helposti mukana kulkeva.
- Uudelleen suljettava. 
- Yllättävät maut.
- Värikkäät houkuttelevat pakkaukset.
- LUOMU. Ei lisättyä sokeria tai lisäaineita.


Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti